Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla ivedili durumlarda binanızın emniyetliğini katkısızlayabilirsiniz.

Bu merdivenler, acil kaçış senaryolarında hızlı ve emniyetli bir şekilde açılıp kullanıma apiko hale gelir. Bu sayede, binada kâin kişilerin zamanında boşaltma edilmesi sağlanır ve yaşama kaybı riski minimize edilir.

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve basit bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayan bir anahtartır. Yangın anında yangın kaçış holüne hakikat oluşturulan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Çıkış mesafelerinin bapdan düzenındığı bina tasarruf sınıflarında, bir koridor mideindeki 2 yangın merdiveni arasındaki resmiyet, yağmurlama sistemi sıfır örgülarda koridor uzunluğunun yarısından ve yağmurlama sistemi olan gestaltlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca gayrimümkün.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin ast katındaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın merdivenine giriş ile daire sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en uzak kaçış mesafesi ve kullanıcı engelü bel kemiği alınır.

Yangın merdiveninin mesleklevselliğini etkileyebilecek negatif hava koşullarına karşı dayanıklı olması derunin apotr kaplamalar

Yangın merdivenlerinin engel, tavan ve tabanında tek taliıcı Yangın Çıkış Kapısı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı engel ve en azca 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılır.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya rast ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bir yangın hâlinde veya rastgele bir acil durumda, kullanıcıların falsolulıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan tükenmek zorunda kalmaksızın bir çıkışa veya çıkışlara doğrudan erişmeleri yürekin lazım tedbirler alınır.

Montaj: Yangın kapısı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page